Nykyajan nopeasti muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän jatkuvaa oppimista ja itsensä kehittämistä. Yrityksille jatkuva kehittyminen on myös kilpailuetu ja tietyillä aloilla jopa elinehto. Itseohjautuva ja yhteisöllinen oppimiskulttuuri vaatii kuitenkin siihen kannustavaa asennetta ja resursseja johdolta. Vaikka kiinnostus oppimiskulttuurin edistämiseen yritysten sisällä on viime aikoina lisääntynyt, mutta osaamista tai työvälineitä ei välttämättä ole riittävästi.

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua ensi kuussa pidettävään workshop-koulutukseen oppimiskulttuurin luomisesta yrityksen sisällä.

Workshopin pitää Kevin Groen, joka on toiminut mm. koulutustrategiajohtajana Booking.comissa. Groenilla on pitkä kokemus oppimiskulttuureista eri organisaatioiden sisällä. Hän on pitänyt useita workshop-koulutuksia, joissa erilaisten käytännön harjoitusten ja simulaatioiden avulla osallistujat saavat konkreettista hyötyä ja keinoja edistää yritystensä itseohjautuvuutta ja yhteisöllistä oppimista.

Englanninkielinen workshop järjestetään torstaina 14. helmikuuta 2019 klo 13.00–17.00 Helsingissä, tarkempi sijainti varmistuu myöhemmin tapahtuman sivuilla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Katso video tapahtuman järjestäjiltä:

 

Tapahtuman järjestäjänä toimii Panda Training. Panda Training on vuonna 2016 perustettu suomalainen startup-yritys, joka auttaa yrityksiä mittaamaan koulutusten vaikutusta tarjoamalla pitkän aikavälin analytiikkaa. Koulutustoimenpiteiden vaikutuksen mittaaminen on tärkeää, jotta tiedetään, mitä koulutuksia yritysten kannattaa tarjota työntekijöille. Mittaamista tehdään myös koulutusten laadun parantamiseksi. Yrityksen visiona on tuoda avoimuutta koulutusalalle ja kehittää alan laatustandardeja.