Alma Median ja Talentumin yhdistyessä myös rekrytointimediamme uudistuvat

Toukokuusta lähtien luovumme Talentumin rekrytointikanavasta Uratiestä ja Kauppalehden rekrytointikanavasta Kulmahuoneesta. Tilalle tuomme uuden Työ&Ura -kokonaisuuden, joka tavoittaa asiantuntijat ja johtajat läpi kaikkien Alma Talentin kohderyhmämedioiden.

Uuteen Työ&Ura-osioon kuuluvat kohderyhmämediat ovat Kauppalehti, Talouselämä, Arvopaperi, Tekniikka&Talous, Tivi, Mikrobitti ja Markkinointi&Mainonta.

Uudistuksen myötä käytössäsi on kattavampi valikoima rekrytointimedioita kuin koskaan ennen. Niiden kautta tavoitat potentiaaliset työnhakijat sekä erityisesti vaikeasti rekrytoitavat ammattilaiset, jotka eivät välttämättä hae aktiivisesti töitä.

Vahvuutena sitoutuneet lukijat ja laadukas mediaympäristö

Työ&Ura-kohderyhmämedioiden vahvuutena on tiivis ja sitoutunut lukijasuhde sekä monikanavaisuus. Jokaisella medialla on oma roolinsa lukijoidensa arjessa. Yhdistämällä Monsterin ja vahvan median kanavat potentiaalinen hakija kohtaa rekrytointiviestisi niin mobiilissa työmatkallaan kuin pöytäkoneen ääressä työpäivän aikana. Printin avulla tavoitat potentiaalisen hakijan hänen omalla ajallaan. Ammattilehtien parissa vietetään aikaa jopa 40 minuuttia.

Uusi Työ&Ura-osio kulkee kätevästi läpi Alma Talentin medioiden monikanavaisilla ratkaisuilla. Rekrytointikampanjoiden suunnittelu, hallinnointi ja ostaminen on entistä helpompaa, kun kaikki palvelut ja ratkaisut ovat saatavilla Monsterista.

– Alma Talentin kohderyhmämedioiden avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin ratkaisukeskeisemmin. Työnantajat tietävät ketä hakevat ja me Monsterilla tiedämme, miten kyseisen kohderyhmän tavoittaa, kertoo Monsterin maajohtaja Mika Kiiskinen.

 

Työ&Ura-osion ilmoitusmyynti alkaa Monsterissa 9.5.2016.

Lisätietoa uusista kohderyhmämedioista ja ilmoitusratkaisuista antaa asiakaspalvelumme osoitteessa yritys@monster.fi ja p. 010 665 2180.

Lataa mediakortti ja tutustu tarkemmin

Sieppaa