Kuinka pitää kaikki mukana työelämässä työkykyä tukemalla ja osaamisen kehittämistä edistämällä? Kuinka onnistuu verkostomainen yhteistyö eri sektorien välillä? Entä minkälaisia haasteita ja mahdollisuuksia alati muuttuva ja digitalisoituva toimintaympäristö luo palveluille, jonka keskiössä on ihminen? 

Tällaisia asioita pohditaan kesäkuun alussa järjestettävässä kaksipäiväisessä Työllistämispäivät-seminaarissa. Tapahtuma on suunnattu työllisyyden parissa toimiville asiantuntijoille ja päättäjille, esimerkiksi kehittäjille, projektityöntekijöille, päälliköille ja johtajille julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä järjestöissä.

Tapahtuma tarjoaa katsauksen alan ajankohtaisiin aiheisiin ja tulevaisuutta ennakoiviin kysymyksiin.

Seminaarin teemoina ovat:

Kiinnostavia puheenvuoroja eri alojen ammattilaisilta

Tapahtumassa kuullaan mm. pitkän linjan organisaatiokehityksen asiantuntija Petri Rajaniemen Keynote-puheenvuoro “Työ, elämä ja ihminen”, jossa pohditaan Suomea vuonna 2019 – mistä olemme tulossa, missä olemme nyt ja minne olemme menossa? Lisäksi puhututtaa esimerkiksi työnhakijoiden työkyky ja terveys, josta puhuu Tuija Oivo Työ- ja elinkeinoministeriöstä. Ihmislähtöisten palveluiden suunnittelusta ja rakentamisesta tulee kertomaan Silta-Valmennusyhdistys ry:n ja Valo-Valmennusyhdistys ry:n toimitusjohtaja Kimmo Kumlander.

Tutustu koko tapahtuman ohjelmaan ja puhujiin

Tapahtuman tiedot:

Aika: 4.-5.6.2019, klo 8.30-16.00 molempina päivinä
Paikka: 
Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki

Lisätiedot ja ilmoittautuminen