Työ&Ura-rekrytointiosio kulkee läpi Alma Talentin medioiden ja auttaa kohdentamaan hakusi oikealle yleisölle.

Selkeiden kohderyhmämedioiden kautta tavoitat haluamasi alan potentiaaliset työnhakijat sekä erityisesti vaikeasti rekrytoitavat ammattilaiset, jotka eivät välttämättä hae aktiivisesti töitä. Työ&Ura -verkosto ulottuu läpi Alma Talentin palvelujen niin printissä kuin digissä.

Lataa mediakortti ja tutustu tarkemmin lukijaprofiileihin

Mediat

Kohderyhmämediat ovat oman ammattiryhmänsä yhteisöjä, ja niiden vahvuutena on tiivis lukijasuhde. Laadukkaiden mediabrändien parissa vietetään aikaa ja niiden sisältöihin sitoudutaan. Tutustu tarkemmin medioihin ja niiden lukijaprofiileihin sekä tavoittavuuslukuihin:

Ratkaisut ja kokonaisuudet

Kohdenna tehokkaasti ja tavoita oikeat osaajat. Joka kanavalla on omat vahvuutensa: digitaalinen media tavoittaa tehokkaasti ja kohdennetusti, kun taas painetun median äärellä pysähdytään ja syvennytään itselle mieluisiin aiheisiin. Mainostaminen vahvoissa ammattilaismedioissa vahvistaa mielikuvaa yrityksestä oman toimialansa huipputyöpaikkana.

Printti-ilmoitukset

Printtimedian äärellä pysähdytään ja syvennytään aiheisiin, jotka ovat itselle tärkeitä. Ammatti-lehdet ovat tärkeä informaatiolähde oman alan trendeistä. Painettu sana on vaikuttava ja sen lukemiseen keskitytään. Kansallisen Mediatutkimuksen mukaan ammattilehdet tarjoavat lukijoilleen tietoa ja viihtymistä – jopa 75 %:n mielestä painetun aikakauslehden tarjoamaa hemmotteluhetkeä ei voi korvata sähköisesti*. Printin avulla tavoitat potentiaalisen hakijan iltaisin hänen omalla ajallaan, jolloin ammattilehtien parissa vietetään jopa 40 minuuttia.

(Lähde: KMT Kuluttaja 2014, N=8 754)

printti1

Työpaikkanostot verkossa

Kohderyhmämedioiden verkkosivut ovat lukijoilleen tärkeä uutiskanava ja tiedon lähde oman toimialan asioissa. Verkkosisällöissä vieraillaan usein ja niitä arvostetaan. Verkossa tavoitat potentiaalisen hakijan useasti päivän aikana eri päätelaitteilta – mobiilissa työmatkalla ja pöytäkoneen ääressä työpäivän aikana. Vahvassa mediaympäristössä työpaikkanostot kiinnittävät yleisönsä huomion. Nostot näkyvät kohderyhmämedioissa joka laitteella: mobiilissa, tabletilla kuin desktopilla. Verkkoratkaisut edellyttävät Monsterin sivuilla julkaistun työpaikkailmoituksen.

Sieppaa

Perusnosto: Tehokas nosto työpaikkalistauksessa kohderyhmämedian verkkosivuilla, josta potentiaaliset kandidaatit ohjataan suoraan työpaikkailmoitukseen.

Premiumnosto: Korostettu nosto työpaikkalistauksen kärkipaikoilla kohderyhmämedian verkkosivuilla, josta ohjaus suoraan työpaikkailmoitukseen. Premiumnostoon sisältyy retargeting-mainoskampanja Googlen verkostossa kyseiselle työpaikalle. Remarketing-mainonnassa työpaikkailmoitusta mainostetaan niille käyttäjille, jotka ovat jo käyneet valitun kohderyhmämedian sivuilla. Näin potentiaaliset kandidaatit törmäävät rekrytointiviestiisi verkossa useasti. Googlen mainosverkosto kattaa satojatuhansia sivustoja, joten potentiaaliset hakijat tavoitetaan siellä, missä he liikkuvat.

Lataa mediakortti ja tutustu tarkemmin lukijaprofiileihin