Julkaise työpaikkailmoituksesi tuhansien työnhakijoiden luettavaksi ja voit saada työhakemuksia jo tänään

Monsterista löydät tarpeisiinne sopivan työpaikkailmoitusvaihtoehdon, jonka avulla hakijat tavoitetaan helposti ja nopeasti. Kanavavalikoimamme on rakennettu niin, että tavoitamme mediaratkaisuillamme niin aktiiviset kuin passiivisetkin työnhakijat.

Työpaikkailmoituspaketteja voit ostaa suoraan verkkokaupastamme:

Osta ja julkaise työpaikkailmoitus

Voit olla yhteydessä myös suoraan myyjimme, jotka auttavat räätälöimään yrityksellesi oikeanlaiset ratkaisut halutusta kohderyhmästä, näkyvyyden laajuudesta ja rekrytoinnin laadusta riippuen.

Kaikki työpaikkailmoituksemme nousevat ilman eri veloitusta useiden yhteistyökumppaneidemme kanaviin, kuten Tradenomiliitto, Ekonomit, Insinööriliitto, YTK-yhdistys ja Akavan Erityisalat. Lisäksi löydät työpaikkamme muun muassa Alma Median verkostosta, kuten Iltalehdestä, sekä useilta muilta partner-sivustoiltamme.

Työpaikkailmoitukseen lisättävät tehosteet kasvattavat ilmoituksesi huomioarvoa

Ilmoituksen huomioarvoa voi tehostaa lisäpalveluilla, joiden avulla ilmoitus nousee työpaikkalistauksen kärkeen säännöllisesti, erottuu yrityksen logon tai lihavoinnin ansiosta paremmin muiden ilmoitusten joukosta tai päätyy evästeisiin perustuvan, kohdennetun CAN (Career Ad Network) -verkostomme kautta sopivien työnhakijoiden luokse. CAN-mainonnassa työpaikkailmoituksesi nousevat bannereissamme Alma Median verkostoihin.

Voit tehostaa Monster.fi -sivujen työpaikkailmoitusta myös nostamalla sen tekstilinkkinä Iltalehti.fi-sivuille tai Alma Talentin medioihin.

Täältä löydät vinkkejä houkuttelevan työpaikkailmoituksen laatimiseen

Osta ja julkaise työpaikkailmoitus