Sosiaalinen media on arjessa läsnä yhä enemmän – se on uutisten lähde, työväline ja vapaa-ajan viihde. Yrityksille sosiaalinen media tarjoaa alustan tavoittaa potentiaaliset työnhakijat kohdennetusti ja yrityksen brändin ilmeen mukaisesti.

Social Job Ad on Monsterin oma työpaikkojen somemarkkinointiin kehitetty tuote. Tuote on luotu yhteistyössä suurien somealustojen kanssa.

Social Job Ad

Automatisoitu ja kohdennettu mainonta tavoittaa potentiaaliset hakijat Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Työpaikkailmoituksen mainos kohdennetaan käyttäjien kiinnostusten kohteiden, koulutuksen, sijainnin ja työnantajan perusteella. Data, jota somepalvelut keräävät käyttäjistään, varmistaa, että mainoksia näytetään oikeille ihmisille.

Mainosta näytetään yhtäjaksoisesti korkeintaan 30 päivää tai kunnes se on kerännyt yhteensä 50 työpaikkailmoituksen lukijaa.

Hyödyt

Hinta: 100 €/ilmoitus (Julkaisualusta Twitter, Facebook ja Instagram)

 

Somemainonta

 

Rekrytointikampanjat Facebookissa

Facebook on edelleen kaikkein suosituin sosiaalisen median kanava Suomessa. Sen markkinointimahdollisuudet ovat laajat ja kohdennusvaihtoehdot varmistavat oikean yleisön. Monsterissa voit markkinoida työpaikkoja tai yrityssivua myös arvokkaammalla somemarkkinoinnin paketilla, jossa räätälöimme mainoksen luovan sisällön ja kohderyhmän yrityksenne toiveen mukaan.

Lisätiedot: yritys@monster.fi