Opiskelijat ja nuoret ovat liikkeellä – Kulje mukana

Kesätyöt ovat yrityksellesi tilaisuus tavoittaa tuhansia kiinnostuneita opiskelijoita ja rakentaa mielikuvaa yrityksestäsi tulevaisuuden osaajille. Erotu kesätyöpaikkojen tarjonnasta ja viesti yrityksestänne työnantajana tulevaisuuden tekijöille.

Kesäduuni2017 kuuluu ja näkyy

Kesätyökanavamme markkinoinnissa panostamme digikanaviin ja sosiaaliseen mediaan painottaen päätelaitteista erityisesti mobiilia. Sosiaalisessa mediassa markkinoidaan Kesäduuni2017-sivustoa ja yksittäisiä työnantajia. Maksettua ja kohdennettua mainontaa esitetään muun muassa Googlessa, Alman verkostossa sekä MTV:n verkossa. Somessa markkinoimme vahavasti Facebookissa ja Instagramissa. Radiomainontaa tehdään sekä nuorten suosimalla NRJ-kanavalla, että vaikuttajamediana tunnetulla Bassoradiolla.

Kesäduuni2017-paketti yrityksille

Monsterin kaikki kesätyöpaikat löytyvät kesäduuni2017.fi-sivustolta 1.12.2016 alkaen.
Nyt yrityksellänne on mahdollisuus erottua nuorten suosimassa kanavassa. Viime vuonna lanseerattua sivustoa selattiin yli 200.000 kertaa sesongin aikana.

  1. Kesäduuni2017-paketilla nostatte yrityksenne kesätyöpaikat hakulistauksen kärkeen korostetuille “Huippukesäduunit”-paikoille.
  2. Yrityksenne logosta ja haluamastanne brändikuvasta rakentuva “Monster suosittelee”-yritysnosto näkyy käyttäjille läpi sivuston. Painike johtaa Monsterin sivulle yrityksenne avoimien kesätyöpaikkojen hakulistaukseen.
  3. Lisäksi rakennamme yrityksellenne yksilöidyn somekampanjan Instagramiin ja Facebookiin.

kesaduuni2017_site

Nuorille suunnattu ilmoituspohja yrityksellenne räätälöitynä

Kesäduuni-ilmoituspohjalla viestit rekrytoinneista rennolla otteella, yrityksenne ilmeen ja brändin mukaisesti, kerrot avoimista kesätyöpaikoista ja avaat uusille tekijöille myös yritystänne työnantajana. Visuaalisuus kiinnittää nuorten huomion ja luo mielenkiintoa yritystänne kohtaan.

Tekstisisältö, header-kuva ja linkit yrityksenne kanaviin ovat muokattavissa tarpeidenne mukaan.

Kesäduuni2017-paketti yhteensä 990 € + alv.

Huom. Kesätyöpaikkojen julkaisu Monsteriin on yrityksille ilmaista (itsejulkaisu).

Lataa tästä tarkempi esittelymateriaali ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme: kesaduuni2017