IL-Median monipuoliseen mediaperheeseen kuuluvat Suomen kolmanneksi suurin printtisanomalehti Iltalehti, aikakauslehti Ilona ja Suomen suurin verkkosivusto Iltalehti.fi. Iltalehti tavoittaa päivittäin yli 370 000 printtilehden lukijaa ja verkossa yli 2 miljoonaa suomalaista viikoittain. Iltalehti.fi onkin yksi Suomen vierailluimmista verkkosivuista.

Iltalehden verkkoratkaisujen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden tavoittaa tuhansia potentiaalisia työnhakijoita viikoittain. Passiiviset työnhakijat saadaan tavoitettua valtakunnallisesta kohdennetulla ja toimivalla rekrytointimainonnalla Iltalehden kanavissa.

Iltalehti.fi:n perusnosto ja premium-nosto tuovat työpaikkailmoituksellesi merkittävästi enemmän näkyvyyttä ja paremman huomioarvon. Yksittäisen noston kesto on 1 viikko, aina maanantaista sunnuntaihin.

Hinnat:

 

iltalehti-boksi

Monster & IL Työelämä

Monster ja Iltalehti tekevät tiivisti yhteistyötä niin mainonnassa kuin sisällöntuotannossa. Iltalehden Työelämä-osio tuo Monsterin brändin näkyville ja ohjaa lukijoita myös Monsterin omille sivuille kiinnostavan sisällön ja avointen työpaikkailmoitusten perässä.