Jopa 70–80 % työpaikoista ei koskaan päädy julkiseen hakuun, vaan paikat täytetään sopivan henkilön osuttua kohdalle muita reittejä. Monsterin CV-kannasta voit löytää sopivan lahjakkuuden paikkaasi ennen avointa hakua ja helpottaa rekrytointiprosessiasi. Monsterista löytyy jopa 45 000 CV:tä työntekijöiltä, jotka etsivät aktiivisesti töitä tai ovat kiinnostuneita kuulemaan uusista työmahdollisuuksista.

CV-kanta on keino helpottaa yrityksesi rekrytointiprosessia ja löytää työnkuvaan sopivat osaajat jo ennen kuin he löytävät sinut. Kilpailu lahjakkaista tekijöistä on kova, joten myös työnantajien tulee olla nykypäivän rekrytointimaailmassa aktiivisia. Monsterin CV-tietokannassa on työnhakijoita niin lyhytkestoisiin projekteihin kuin vakituisiin työsuhteisiin, toimialasta riippumatta. Tietokantaan tulee kuukausittain tuhansia uusia työnhakijoista, jotka ovat kiinnostuneita uusista työmahdollisuuksista.

CV-kantaa käyttäessä työnantaja voi etsiä CV:tä, tallentaa sopivat potentiaaliset hakijat omalle tililleen sekä luokitella ja käsitellä niitä – haun hallinnointi on helppoa ja parhaimmassa tapauksessa johtaa lahjakkaan uuden työntekijän rekrytointiin.

Osta lukuoikeus Monsterin CV-tietokantaan