Monsterin brändipohjalla voit helposti tehdä vaikutuksen työnhakijoihin ja vahvistaa yrityksesi työnantajamielikuvaa. Yrityksesi ilmeen mukainen ilmoituspohja on uskottava ja erottuu muista työpaikkailmoituksista. Brändipohja sisältää yrityssivun ja yrityksesi näköisen ilmoituspohjan.

Brändipohja

Ilmoituspohja – yrityksesi näköinen rekrytointi-ilmoitus

Yrityksesi näköinen ilmoituspohja on yritykselle helppo, nopea ja hakijaystävällinen tapa rakentaa työnantajakuvaa rekrytointi-ilmoittelun ohessa.

Ilmoituspohjaan kuuluu:

Katso esimerkki ilmoituspohjasta

Yrityssivu

Yrityssivulta työnhakija saa nopeasti yleiskäsityksen yrityksesi toiminnasta ja työkulttuurista. Yrityssivulle tulee myös automaattisesti näkyviin kaikki Monsterissa julkaistut avoimet työpaikkanne.

Yrityssivulle tulee:

Katso esimerkki yrityssivusta

Sekä yrityssivu että työpaikkailmoituspohjat ovat responsiivisia eli ne toimivat kaikilla päätelaitteilla. Kustomoitavan ilmoituspohjan voit ostaa myös ilman erillistä yrityssivua.

Hinnat

Jos kiinnostuit ja haluaisit ottaa Brändipohjan käyttöön yrityksesi rekrytoinneissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme yritys@monster.fi, niin räätälöimme teille juuri tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden.