Tavoita työnhakijat

Monsterista löydät tarpeisiisi sopivat työpaikkailmoitukset ja mediaratkaisut, jotta tavoitat haluamasi hakijaryhmän mahdollisimman tehokkaasti. Sivuillamme vierailee yli 130.000 lukijaa viikoittain ja Alma Median verkoston kautta tavoitamme jopa 86 % suomalaisista.

Katso tuotteet

Rakenna työnantajamielikuvaa

Yrityksen brändi on työnhakijoille yksi vahvimmista motivaattoreista hakea avoinna olevaa työpaikkaa. Monelle työnhakijalle yrityksen maine on jopa yhtä tärkeitä kuin työstä saatava palkkio. Kehitä työnantajamielikuvaasi haluamaasi suuntaan ja voita koveneva kilpailu alasi parhaista osaajista.

Katso tuotteet

Onnistu työnhakijakokemuksessa

Rekrytointi- ja työnhakukokemuksilla voi olla merkittävä vaikutus työnhakijan mielikuvaan yrityksestä. Vaikutus on myös laajempi, sillä yli 80 % hakijoista kertoo omista hakukokemuksistaan eteenpäin ystävilleen ja tutuilleen. Hakijakokemus voi määritellä tuleeko työnhakijasta yrityksen arvostelija vai puolestapuhuja ja sillä on merkittävä rooli yrityksen työnantajamaineen muodostumisessa. Monsterin tuotteiden avulla pidät huolen sujuvasta hakijaviestinnästä ja onnistuneesta hakijakokemuksesta.

Katso tuotteet

Tilaa uutiskirje

Saa vinkkejä rekrytointiin

Tilaa