Ilmoita työpaikka Monsterissa ja tavoita parhaat osaajat, hyödynnä tutustumistarjous!

Kokeile Monsteria rekrytoinnissasi, hyödynnä tutustumistarjous!

Kokeile uudistunutta Monsteria rekrytoinneissasi ja säästä: Monster Premium 450 €! Tutustumistarjous voimassa vain ma 8.1.–su 14.1.2018

Sitran Työelämätutkimuksen (2017) mukaan vain 15 % suomalaisista on aktiivisessa työnhaussa ja lopuista jopa 52 % on valmis vaihtamaan työpaikkaa. Tämän takia työnantajien tulisi tavoitella työpaikkailmoituksillaan myös passiivisia työnhakijoita.

Monsterin työpaikkailmoitukset ulottuvat nyt omien sivujemme lisäksi kattavaan verkostoon, joka tavoittaa myös passiiviset työnhakijat. Hyödynnämme Alma Median verkostoja, jolloin työpaikkailmoitus voi näkyä esimerkiksi Iltalehden tai Telkku.comin sivuilla. Lisäksi työpaikkailmoitus saa näkyvyyttä niin Facebookissa, Twitterissä kuin Instagramissa. Kohdennamme työpaikkailmoituksesi juuri oikeille ihmisille, kun tartut alla olevaan tutustumistarjoukseen!

Monster Premium oli ensimmäistä kertaa ostettavissa Black Fridayna ja se sai silloin suuren suosion. Nyt päätimme kannustaa myös uusia yrityksiä kokeilemaan laajennettua työpaikkailmoittelua edullisella tutustumistarjouksella. Voit hyödyntää tarjouksemme, jos et ole rekrytoinut kauttamme viimeisen kahden vuoden aikana. Katso muut ajankohtaiset tarjouksemme verkkokaupastamme.

Monster Premium: 450 € (ovh 900 €)

Monsterin suositteleman Premium-ilmoituksen avulla tavoitat juuri oikeat hakijat.

  • Työpaikkailmoitus Monster.fi:ssä
  • Tehosteena yrityksesi logo ja otsikon lihavointi listauksessa, nosto listauksen kärkeen
  • Sisältää mainontaa sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, Instagram)
  • Sisältää lisäksi näkyvyyttä Alma Median verkostoissa
  • Ilmoituksilla on käyttöaikaa 12 kk, joten kannattaa ennakoida ja ostaa ilmoitukset myös yrityksenne tulevia rekrytointeja varten
  • Voit maksaa ostoksesi luottokortilla tai laskulla

Kampanja on päättynyt. Kiitos kaikille ilmoitusten ostaneille!

 

Entä millainen työpaikkailmoitus tavoittaa juuri oikeat hakijat?

Tammikuu on erinomaista aikaa rekrytoida uusia työntekijöitä. Hyvän työpaikkailmoituksen laatiminen ei kuitenkaan ole helppoa. Yritysten kilpaillessa parhaista osaajista, työpaikkailmoitus kannattaa tehdä huolella, jotta se erottuisi joukosta houkutellakseen hakijoita. Me kasasimme sinulle vinkit, jotka kannattaa lukea ennen ilmoituksen julkaisua.

Lue vinkit työpaikkailmoituksen tekoon

Haastaviin hakuihin tueksi kohderyhmämediat

Selkeiden kohderyhmämedioiden kautta tavoitat haluamasi alan potentiaaliset työnhakijat sekä erityisesti vaikeasti rekrytoitavat ammattilaiset, jotka eivät välttämättä hae aktiivisesti töitä. Työ&Ura -verkosto ulottuu läpi Alma Talentin palvelujen niin printissä kuin digissä. Näkyvyys kohderyhmämedioissa lisähintaan alkaen 300 €.

Lue lisää kohderyhmämedioista

 

Kampanjan ehdot: