Monster.fi-työpaikkasivustoon on tulossa uudistuksia lähiaikoina. Otamme työpaikkalistauksessa käyttöön ns. jaetun näkymän, jolloin avoimia työpaikkoja voi selailla poistumatta varsinaiselta listaussivulta. Tästä viikosta alkaen jaettu näkymä tulee näkymään 50 % sivuston käyttökerroista. Tämän jälkeen vaihdamme työpaikkalistaussivun kokonaan jaettuun näkymään.

Sen lisäksi, että uusi näkymä mukailee verkkosivustojen tulevaa trendiä, se parantaa sivuston käytettävyyttä. Työpaikkojen selailu helpottuu, kun kiinnostavia työpaikkoja ei tarvitse enää avata uuteen välilehteen, vaan ilmoitusten lukeminen tapahtuu hakutulossivuilla.

jaettu näkymä

Työpaikkailmoitus jaetussa näkymässä

Uudistus tulee voimaan vain desktop-näkymään, joten se ei vaikuta sivuston mobiiliversioon. Muutokset vaikuttavat myös siihen, että hakutulossivun display-mainospaikat tulevat uudistumaan.

Työpaikkailmoitusten hakumäärät lisääntyneet

Paremman käytettävyyden lisäksi jaetulla näkymällä on positiivinen vaikutus myös työpaikkailmoitusten lukukertoihin ja aloitettujen hakujen määrään.

Suomen Monsterin sivuilla on ollut jaettu näkymä 10 % testikäytössä ja näkymä on parantanut aloitettujen hakujen määrää 23 % verrattuna perusnäkymään. Jaettu näkymä on jo käytössä useissa Monster-maissa ja tulokset ovat olleet todella hyviä.

Työpaikkailmoituksiin välilehdet

Uutena ominaisuutena työpaikkailmoituksissa tulee jatkossa olemaan erilliset välilehdet eri tiedoille, mikä helpottaa työpaikkailmoituksen hahmottamista.

Ensimmäisellä eli Tehtävänkuvaus-välilehdellä lukee itse työpaikkailmoituksen teksti, jossa on mahdollista vapaasti kuvailla työtehtäviä, työpaikkaa, etuja sekä minkälaisia ominaisuuksia hakijalta odotetaan.

Tiedot-välilehdeltä työnhakija saa nopealla silmäyksellä käsityksen työpaikan perustiedoista, kuten esimerkiksi sijainnista, työsuhteen muodosta, toimialasta sekä palkkauksesta, jos se on ilmoitettu.

tiedot-välilehti

Näkymä Tiedot-välilehdeltä

Yritys-välilehti näkyy työpaikkailmoituksessa silloin, jos yrityksellä on käytössä Brändipohja. Tällöin työpaikkailmoituksesta pääsee helposti tarkastelemaan yrityksen esittelysivua, jossa on tietoa ja kuvia yrityksestä.

yritys-välilehti

Näkymä Yritys-välilehdeltä

Sivustouudistus mahdollistaa pikahaun työpaikkoihin

Uudistuksen myötä mahdollistamme myös pikahakemisen sellaisiin työpaikkoihin, joissa työhakemukset on ohjattu työnantajan sähköpostiosoitteeseen. Pikahaulla työpaikkaan hakeminen onnistuu yhdellä klikkauksella, jolloin työnantaja saa hakijan Monster-profiilin tiedot.

Samankaltainen pikahaku on käytössä myös Monsterin uudessa työnhaku-mobiilisovelluksessa, josta tiedotamme vielä erikseen pian.