Monsterin perinteinen joulukampanja on taas käynnissä. Kampanjalla tuotamme hyvää mieltä tarjoamalla laadukasta rekrytointimediaa edulliseen tarjoushintaan sekä annamme summasta osan hyväntekeväisyyteen.

Tällä kertaa joulupaketeistamme löytyvät tehostetut Monster Smart -työpaikkailmoitukset, joihin sisältyy markkinointia sosiaalisessa mediassa ja Alman verkostossa sekä perusnosto valitussa Alman mediassa (Kauppalehti.fi, Talouselama.fi, Tekniikkatalous.fi, Tivi.fi, Marmai.fi, Mediuutiset.fi, Iltalehti.fi). Monster Smart -ilmoitus tavoittaa halutun kohderyhmän tehokkaasti ja sopii siis haastaviinkin hakuihin.

Osana joulukampanjaamme tarjoamme myös printti-ilmoituksellesi veloituksettoman toiston Alman ammattilaismediassa, kun yhdistät siihen display-kampanjan tai hyödynnät joulukampanjamme Monster Smart -tarjouksen.

Tutustu kampanjatuotteisiin

Monster tukemassa tulevaisuuden tekijöitä

Olemme tänä vuonna valinneet hyväntekeväisyyskohteeksi Lasten ja nuorten säätiön, sillä panostamalla nuoriin, panostamme myös meidän kaikkien tulevaisuuteen. Nuoret ovat tulevaisuuden tekijöitä ja suomalaisen työelämän uudistajia.

Kuitenkin, ilman tukea monen nuoren unelma jää toteutumatta. Jos nuorella ei ole ympärillään tukiverkostoa, hänen voi olla vaikeaa pohtia yksin tulevaisuuden rakentamista. Omien vahvuuksien löytäminen, luottamuksen syntyminen omiin kykyihin ja tulevaisuuden mahdollisuuksien oivaltaminen ovat tärkeitä vaiheita nuoren elämässä ja työelämään siirtymisessä. Eikä yhdelläkään yhteiskunnalla ei ole varaa menettää nuoriaan.

Lasten ja nuorten säätiö vahvistaa konkreettisin keinoin ilman opiskelu- ja työpaikkaa olevien nuorten sosiaalisia taitoja ja työelämävalmiuksia sekä auttaa nuoria työllistymään. Näiden avulla nuoret voivat itse vahvistaa elämäntaitojaan ja löytää oman paikkansa yhteisössä.

Lahjoitamme 50 € jokaisesta myydystä joulukampanjapaketista Lasten ja nuorten säätiölle, aina 5 000 euroon saakka.

Monster kiittää lahjoituksiin osallistuneita yrityksiä Kauppalehdessä 19.12.2018.