Monsterin yhtenä tavoitteena on edistää tasa-arvoista työelämää ja tukea erilaisten ihmisten työllistymismahdollisuuksia. Nyt kun vuosi lähenee loppuaan, on hyvä aika tehdä pieni katsaus kuluneeseen vuoteen ja muistella, minkälaisissa hienoissa projekteissa Monster on ollut mukana vuonna 2017.

Ilmaiset koulutukset sadalle markkinoinnin ja viestintäalan työnhakijalle

Elokuussa 2017 toteutimme yhdessä Adoben virallisen kouluttajakumppani Corellia Helsinki Oy:n kanssa Suomi 100 -hengessä hankkeen, jossa tarjosimme sadalle markkinointi- ja viestintäalan aktiiviselle työnhakijalle ilmaisia yhden päivän ohjelmisto- ja web-tekniikoiden koulutuksia. Koulutuspäivien aiheet olivat Adobe Photoshop, Adobe Indesign, HTML ja CSS -tekniikat.

Digitalisaation myötä markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentely vaatii yhä enemmän teknisiä taitoja ja erilaisten ohjelmistojen hallintaa, minkä takia tarjosimme koulutuksia eri ohjelmistojen opetteluun ja taitojen päivittämiseen. Koulutuspäivät näyttivät tulevan tarpeeseen, sillä kurssilaisilta kerätyn palautteen mukaan 97 % osallistujista arvioi kurssin olleen itselleen hyödyllinen tai erittäin hyödyllinen. Lue lisää koulutuspäivän tunnelmista.

Rekrytointitapahtumat aktiivisille työnhakijoille

Järjestimme vuoden 2017 aikana yhteensä kuusi rekrytointitapahtumaa yhteistyössä YTK:n kanssa. Aktiivisille työnhakijoille suunnattuja maksuttomia tapahtumia järjestettiin Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Tilaisuuksien palautekyselyiden mukaan 94 % osallistujista koki saaneensa jotain konkreettista hyötyä tapahtumasta ja lähes 97 % osallistujista suosittelisi tapahtumaa kaverilleen. Olemme ylpeitä ja iloisia tapahtumien saamasta hyvästä vastaanotosta ja aiommekin jatkaa erilaisten työelämään liittyvien tapahtumien järjestämistä.

Yhteistyö Vamlasin kanssa

Monster tekee jatkuvaa yhteistyötä Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö Vamlasin kanssa.

Vuoden 2017 lopussa järjestimme Monsterin joulukampanjan, jossa lahjoitimme kampanjahintaisten työpaikkailmoituspakettien myynnistä Vamlasille 5000 euroa tukemaan heidän toimintaansa ja edistämään tasa-arvoista työelämää.

Maksuttomat työnhakusisällöt ja -tapahtumat

Tarjoamme työnhakijoille myös jatkuvasti maksutonta sisältöä työelämän ajankohtaisista aiheista monsterklubi.fi-sivuillamme, jonka tavoitteena on auttaa työhakijoita onnistumaan työnhaussa.

Lisäksi järjestimme kaksi maksutonta Monster Klubi -työnhakutapahtumaa keväällä 2017 teemoilla ”Osaaminen nyt ja huomenna” sekä ”Tunneäly menestystekijänä työelämässä”.

 

Monsterilla haluamme jatkossakin olla mukana työssä tasavertaisen työelämän puolesta ja tukemassa eri alojen ammattilaisten työllistymistä erilaisten koulutusten, tapahtumien ja työnhakusisältöjen avulla. Jos yritykselläsi on kiinnostusta osallistua työnhakutapahtumiin, otathan meihin yhteyttä!

Monster toivottaa kaikille onnea ja menestystä vuodelle 2018!