Monsterin uudella ilmaisella Monster Studios -sovelluksella voit luoda työnhakijoita houkuttelevia videoita rekrytointisi tueksi. Sovelluksella kuvaat, editoit ja julkaiset videoita työpaikkailmoitukseesi suoraan puhelimeltasi vaivattomasti. 

Mobiilikäytön lisääntyessä on videosisältöjen kulutus verkossa viime vuosien aikana kasvanut eikä hiipumista ole näkyvissä. Tutkimusten mukaan työnhakijat toivovat työpaikkailmoituksiin videoita, sillä niiden avulla mielikuvan luominen yrityksestä ja itse työstä on helpompaa. Videolta saa myös pelkkää tekstiä paremmin käsityksen millainen työyhteisö on.

Monster Studios herättää työpaikkailmoituksesi eloon

Uusi Monster Studios -videosovelluksemme on kehitetty vastaamaan työnhakijoiden toiveita. Sovelluksella yritys voi luoda ammattimaisen näköisiä videoita rekrytointiensa tueksi. Kalliita kamerakalustoa tai editointiohjelmia ei tarvita.

Monster Studios -sovelluksella voit:

Saat ladattua videon sovelluksesta myös omaan puhelimeesi, jotta sen voi hyödyntää esimerkiksi yrityksenne somekanavissa tai verkkosivuilla.

Katso ohjevideo (englanninkielinen)

Miten sovelluksen saa käyttöön?

Monster Studios on ladattavissa suomenkielisenä sekä iPhonelle että Androidille. Sovellus on Monsterin asiakkaille veloitukseton. Tarvitset sitä varten vain tunnukset, jotka saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lue lisää sovelluksesta