HR-alan kiinnostavin tapahtuma HRx järjestetään 21.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa. HRx on HR-ammattilaisten kohtaamispaikka, jossa on mahdollista kuulla mielenkiintoisia puheenvuoroja alan trendeistä kovatasoisilta puhujilta ja verkostoitua muiden alan ihmisten kanssa.

Tapahtumassa on vuosittain vaihtuva x-teema, joka on tänä vuonna teknologia ja ihmiset rintarinnan, eli miten tekoäly, robotiikka, analytiikka ja muut teknologiat toimivat osana organisaation tekemistä.

Tapahtuman teemaa käsitellään mm. näistä näkökulmista:

Yleisten aiheiden jälkeen tapahtuma jakautuu kolmeen ohjelmapolkuun, jossa teemaa käsitellään eri tulokulmista: Vision, Strategy ja Execute (Visio, Strategia ja Toteutus), joista voit valita itseäsi kiinnostavimmat puheenvuorot.

Monster tuo HRx-tapahtumaan keynote-puhuja John Sullivanin

Monster on tapahtumassa mukana yhteistyökumppanina ja tuo tapahtumaan kansainvälisen keynote-puhujan, tohtori John Sullivanin. Sullivan on maailmanlaajuisesti tunnettu HR-ajatusjohtaja Piilaaksosta. Sullivanin erityinen kiinnostuksen kohde on Talent Management ja sen eri osa-alueet, ja hän onkin julkaissut aiheesta lukuisia artikkeleja ja kirjoja.

John Sullivan pitää puheenvuoronsa klo 14.50 aiheesta ”How the Fastest Growing Firms Drive Growth And Innovation Through HR Actions”.

Tutustu tarkemmin tapahtuman ohjelmaan ja puhujiin

Tapahtuman järjestää Alma Talent Events yhdessä Henry Ry:n kanssa.

HRx 21.11.017