Monster on irti

Monster on irti!

Syyskuussa esittelemme uuden Monsterin monikanavaisessa markkinointikampanjassa, joka jatkuu läpi syksyn. Globaalissa brändiuudistuksessa Monster haluaa tuoda työnhakuun ja rekrytointiin inhimillisyyttä, ja on vahvasti sekä työnhakijan että työnantajan tukena. Samalla Monster haluaa herättää keskustelua nykypäivän työn motivaattoreista ja työn mielekkyyden tärkeydestä.

Monster houkuttelee parhaat tekijät

Nykypäivän työmarkkinoilla työnantajien tulee panostaa yhä enemmän yrityksensä työnantajamielikuvaan ja työntekijäkokemukseen, jos haluaa olla mukana kilpailemassa oman alansa parhaista osaajista. Kun työntekijöiden motivaatiosta ja hyvinvoinnista huolehditaan, yritykseen sitoudutaan ja työn tulokset ovat parempia. Yrityksen olemassa olevien työntekijöiden talent management on tulevaisuuden työelämässä yhä tärkeämpää, jotta pystytään pitämään kiinni yrityksen parhaista kyvyistä ja tunnistamaan kehityspotentiaaliset tekijät.

Aloilla, joissa aktiivisia työnhakijoita on vähän ja osaajista on kova pula, yhä tärkeämpi rekrytointitapa on työnpaikan vaihtajien eli passiivisten hakijoiden tavoittaminen ja houkuttelu. Työnantajamielikuvalla on silloin suuri merkitys onnistumisessa. Myös työpaikkailmoittelu täytyy silloin laajentaa kanaviin, joissa kyseisen alan osaajat liikkuvat.

Monster työpaikkojen markkinapaikkana

Monster tarjoaa jatkuvasti työnantajille yhä monipuolisempia rekrytointimainonnan ratkaisuja. Alma Median suomalaiset mediaympäristöt ovat laadukkaimpia ympäristöjä tavoittaa passiiviset työnhakijat. Työpaikan vaihtajat, jotka harkitsevat uutta työtä kiinnostavan mahdollisuuden osuessa silmään, löytyvät medioista, joiden parissa he viettävät aikaansa. Monster Worldwide -verkosto mahdollistaa taas työpaikkojen markkinoinnin myös kansainvälisillä työmarkkinoilla.

Syksyllä uusi Monster-brändi näkyy laajasti medioissa, mikä auttaa myös yrityksiä saavuttamaan kattavamman yleisön omille työpaikkailmoituksilleen ja rekrytointiviesteilleen.

Uudistuvan brändin myötä Monster lupaa jatkossakin löytää työpaikkoihin oikeat tekijät. Monster tietää mitä etsit – jotain parempaa. Tavoitteemme on tuottaa tuloksia, jotta oikeat työnantajat ja työnhakijat kohtaavat.