Työpaikkailmoitus Monsterissa – Tavoita työnhakija Monster.fi:n kesäkampanjalla!

Suuren suosion saanut Monsterin kesäkampanja saa jatkoa. Jatkoimme tarjousta 31.8.2017 saakka, joten hyödynnä tarjous syksyn rekrytointitarpeisiisi. Ostetut kampanjahintaiset ilmoitukset on kuitenkin käytettävä 30.9.2017 mennessä.

Monsterin kesäkampanjapaketit:

1 x työpaikkailmoitus Monsteriin

Asiakaspalvelumme julkaisemana 549 € tai verkkokaupasta vain 449 € (itsejulkaisu)

Optiona voit lisätä työpaikkailmoituksesi näkyvyyttä haluamassasi mediassa:

3 x työpaikkailmoitus Monsteriin

Asiakaspalvelumme julkaisemana 2160 € tai verkkokaupasta vain 1215 € (itsejulkaisu, ei sis. Työ&Ura-tekstilinkkejä)

Optiona voit lisätä työpaikkailmoituksesi näkyvyyttä haluamassasi mediassa:

 

Toimi näin: Osta kesäkampanja Monsterin verkkokaupasta tai lähettämällä tieto valitsemastasi kampanjapaketista asiakaspalveluumme yritys@monster.fi.

Verkkokaupan kautta ostettujen työpaikkailmoitusten julkaisun hoidat itse. Asiakaspalvelumme kautta tilatut työpaikkailmoitukset maksat laskulla ja julkaisu hoidetaan puolestasi, kun toimitat meille tarvittavan materiaalin.

Kampanjan säännöt ja ehdot:

Kampanja-aika 22.5.–31.8.2017. Ostettu ilmoitus on käytettävä 30.9.2017 mennessä. Kaikki hinnat alv 0 %. Autamme sinua kaikissa kysymyksissä sekä sähköpostitse yritys@monster.fi
että puhelimitse 010 665 2180.

*Työ&Ura-tekstilinkkejä ja display-mainontaa voit ostaa seuraavissa medioissa: Kauppalehti, Talouselämä, Tekniikka&Talous, Tivi ja Markkinointi&Mainonta. Tee varaus asiakaspalvelumme yritys@monster.fi tai vastuumyyjäsi kautta.

Lyhyesti Monsterista:

Monster on digitaalisten työnhakupalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Monsterista löydät tarpeisiisi sopivat työpaikkailmoitukset ja mediaratkaisut, joilla tavoitat haluamasi hakijaryhmän tehokkaasti. Sivuillamme vierailee yli 130 000 lukijaa viikoittain ja Alma Median verkoston kautta tavoitamme jopa 86 % suomalaisista. Monster on osa suomalaista Alma-mediakonsernia.

Lue myös vinkkejä onnistuneeseen rekrytointiin: