Suomen johtava HR-alan tapahtuma HRx järjestetään ensi viikolla Helsingin Messukeskuksessa 20.11.2018. Koko päivän kestävä HRx on HR-ammattilaisten kohtaamispaikka, jossa on mahdollista kuulla mielenkiintoisia puheenvuoroja alan trendeistä kansainvälisiltä ja kotimaisilta HR-vaikuttajilta sekä verkostoitua muiden alan ihmisten kanssa.

Tapahtumassa on vuosittain vaihtuva x-teema, joka linjaa tapahtuman sisältöjä ja puheenvuoroja. Tämän vuoden pääteemana on tulevaisuuden työelämä sekä HR:n tärkeä rooli sen luomisessa ja johtamisessa.

Tapahtuman ohjelma jakautuu kolmeen polkuun, jossa teemaa käsitellään eri tulokulmista, joista voit valita itseäsi kiinnostavimmat puheenvuorot:

Voit vapaasti käydä kuuntelemassa eri ohjelmapolkujen puheenvuoroja.

Monster mukana HRx-tapahtumassa

Myös Monster on vahvasti mukana tämän vuoden HRx:ssä. Monsterilta on puhumassa Employer Branding & Talent Attraction Specialist Sanna Koivuranta aiheesta ”Läpinäkyvyys työelämän megatrendinä ja sen vaikutukset tulevaisuuden työnantajabrändiin”.

Sanna on toiminut koko työuransa organisaatioiden tutkimisen, kehittämisen sekä rekrytointiviestinnän parissa. Erityisesti viime vuodet hän on keskittynyt yritysten työnantajamielikuvan ja rekrytointien kehittämiseen.

–Yritysten toiminnan läpinäkyvyys on tänä päivänä yhä tärkeämpää. Työntekijöitä ei voi kohdella huonosti, sillä tieto liikkuu nopeasti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Myös kuluttajat ovat yhä tietoisempia ja vaativat yrityksiltä läpinäkyvyyttä. Tämä kaikki vaikuttaa yrityksen houkuttelevuuteen työnantajana, Sanna kertoo.

Tule kuuntelemaan Sannan puheenvuoro klo 11.10 -11.30 ohjelmalinjassa Tulevaisuuden osaaminen ja organisaatio.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja puhujiin

Tapahtuman järjestää Alma Talent Events yhdessä HENRY ry:n kanssa.