Alma ja Monster järjestävät yhteistyössä KPMG:n ja LähiTapiolan kanssa uudenlaisen työelämätapahtuman, Future Forerunners – tulevaisuuden työelämän ammattilaiset. Huhtikuussa Helsingissä pidettävä tapahtuma on suunnattu opintojensa loppusuoralla oleville korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille.

Työelämä on murroksessa, mikä asettaa uusia haasteita osaamisvaatimuksille, työn tekemiselle sekä itse työnhakuun. Mutta mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Myös siirtyminen opiskelijastatuksesta työelämään on valtavan suuri muutos ihmisen elämässä. Haluamme omalta osaltamme olla helpottamassa tätä siirtymää ja tukemassa nuorten työllistymistä ja työelämävalmiuksia.

Monipuolista ohjelmaa tulevaisuuden työelämästä

Yhden päivän kestävä tapahtuma koostuu keynote-puheenvuoroista, työelämän trendejä käsittelevästä paneelikeskustelusta sekä järjestäjinä toimivien yritysten tuottamista ohjelmalinjoista, joissa tarjotaan konkreettisia työkaluja työelämään siirtymisessä.

Keynote-puhujina nähdään muun muassa Futuricen perustaja Hanno Nevanlinna ja sosiaalisen median vaikuttaja Mmiisas, joka kertoo henkilöbrändäyksestä ja kuinka .

Monsterin ohjelmalinjassa kokeneet rekrytoijat ja työnhakumentorit tarjoavat ammattitaitonsa nuorten käyttöön vastaamalla tyypillisiin vastavalmistuvia askarruttaviin kysymyksiin työnhausta sekä auttavat oivaltamaan, miten työnantajan voi vakuuttaa omasta osaamisestaan.

Myös opiskelijat mukana suunnittelussa

Tapahtuman suunnittelussa on hyödynnetty myös nuorten näkökulmaa. Ammattikorkeakoulu Haaga-Helian opiskelijaryhmä on sparrannut järjestäjäyrityksiä. Opiskelijaryhmä toteuttaa myös oman ohjelmalinjansa, joka on suunnattu työnantajille. Nuorissa on suuri potentiaali ja osaamista, joita yrityksillä ei itsellään ole. Kaikki voittavat, kun tietoa voidaan jakaa molempiin suuntiin.

 

Tapahtuma järjestetään tiistaina 9.4.2019 taidemuseo Amos Rexin tiloissa Helsingissä. Osana tapahtumaa tarjoamme osallistujille mahdollisuuden käydä tutustumassa Amos Rexin taidenäyttelyihin ilmaiseksi.

Lue lisää tapahtumasta

Monster haluaa jatkossakin tukea eri alojen ammattilaisten työllistymistä erilaisten koulutusten, tapahtumien ja työnhakusisältöjen avulla.