Teamio on helppokäyttöinen selainpohjainen rekrytointityökalu, jonka avulla hakemusten käsittely ja hakijaviestintä sujuu tehokkaasti. Teamio helpottaa työpaikkailmoitusten julkaisua ja huolehtii onnistuneesta hakijaviestinnästä. Työkalustamme on tarjolla kaksi versiota: Easy ja Smart, joiden väliltä voit valita riippuen yrityksesi rekrytointitarpeista ja volyymista.

Tarjoamme nyt käyttöösi Teamio Easyn 3 kk veloituksetta

Voit tutustua työkaluun ja todeta itse, kuinka sen käyttö helpottaa rekrytointiprosessianne.

Lisäksi Kauppalehti tarjoaa hakijalahjana digilukuoikeuden yrityksenne kesätyönhakijoille. Voit tarjota lukuoikeuden hakijoillesi hyödyntämällä Teamion viestipohjia. Hakijalahja yllättää työnhakijan positiivisesti, vaikka paikka olisi jäänyt saamatta ja parantaa samalla hakijakokemusta.

Jos kiinnostuit 3 kk ilmaisesta testijaksosta, kerrothan siitä meille sähköpostilla: teamio@almamedia.fi.

Teamio helpottaa rekrytointiprosessia ja hakijaviestintää

Teamion avulla hakijoiden käsittely sekä esikarsinta on vaivatonta. Se vähentää yrityksen rekrytointikustannuksia ja karsii rekrytoijan työkuormaa. Myös työnhakijoille Teamio on miellyttävä tapa hakea töitä, koska se ei sisällä pitkiä vastauslomakkeita jäykkien rekrytointijärjestelmien tapaan.

Teamion hyödyt:

Teamio Easy, alk. 1400€ / Teamio Smart alk. 3 300 € 

Lisätietoa palvelusta antaa ja teknisiin kysymyksiin vastaa Teamio-asiakaspalvelumme osoitteessa teamio@almamedia.fi ja puhelimitse p. 010 665 2170.