Teamio_RGB

Teamio on helppokäyttöinen selainpohjainen rekrytointityökalu, jonka avulla hakemusten käsittely ja hakijaviestintä sujuu tehokkaasti. Teamio helpottaa työpaikkailmoitusten julkaisua ja huolehtii onnistuneesta hakijaviestinnästä. Työkalustamme on tarjolla kaksi versiota: Easy ja Smart, joiden väliltä voit valita riippuen yrityksesi rekrytointitarpeista ja volyymista.

Tarjoamme nyt käyttöösi Teamio Easyn 3 kuukaudeksi veloituksetta!

Voit tutustua työkaluun ja todeta itse, kuinka sen käyttö helpottaa rekrytointiprosessianne.

Tämän lisäksi, jos hoidatte yrityksenne kesätyöhaut Teamion kautta, Kauppalehti tarjoaa hakijalahjana digilukuoikeuden yrityksenne kesätyönhakijoille. Voit tarjota lukuoikeuden hakijoillesi hyödyntämällä Teamion viestipohjia.

Hakijalahja yllättää työnhakijan positiivisesti, vaikka paikka olisi jäänyt saamatta ja parantaa samalla hakijakokemusta. Lue lisää Teamion eri ominaisuuksista ja hyödyistä alta. Jos kiinnostuit 3 kuukauden ilmaisesta testijaksosta, kerrothan siitä meille sähköpostilla: teamio@almamedia.fi.

 

Teamio helpottaa rekrytointiprosessia ja hakijaviestintää

Teamion avulla rekrytointiprosessi sujuu jouhevammin ja hakijoiden käsittely sekä esikarsinta on vaivattomampaa. Työnhakijoille Teamio on miellyttävä tapa hakea töitä, koska se ei sisällä pitkiä vastauslomakkeita jäykkien rekrytointijärjestelmien tapaan. Yritykselle Teamio vähentää rekrytointikustannuksia vähentäen samalla rekrytoijan turhia rutiineja ja ylimääräistä stressiä.

Teamion hyödyt:

Teamio Easy ja Smart: miten valitsen yritykselleni oikean version?

Easy soveltuu erityisen hyvin yrityksille joille rekrytointien ja hakemusten määrät eivät ole kovin suuria ja sopivat henkilöt on helppo löytää hakijoiden joukosta. Voit nyt kokeilla Teamion Easy-versiota 3 kk veloituksetta.

Smart vuorostaan palvelee vaativammankin yrityksen tarpeita. Smartista löytyy etsintätoiminnallisuus vapaatekstihaulla, jonka avulla löydät hakijoiden massoista juuri haluamasi henkilöt. Voit etsiä joko kaikista yrityksen hakijoista tai yksittäisen rekrytoinnin sisältä. Smartissa voit myös vahvistaa hakijan haastatteluajan suoraan Teamiosta informatiivisella viestillä ja näet työkalusta koska kellekin hakijalle haastattelu on varattu. Työkalu lisäksi muistuttaa, jos haastattelun jälkeen hakijaa ei ole siirretty seuraavalle kierrokselle tai annettu muuten palautetta.

Teamio Easy, alk. 1400€

Teamio Smart, alk. 3300€

Lisätietoa palvelusta antaa ja teknisiin kysymyksiin vastaa Teamio-asiakaspalvelumme osoitteessa teamio@almamedia.fi ja puhelimitse p. 010 665 2170.