Sosiaalinen media on arjessa läsnä yhä enemmän – se on uutisten lähde, työväline ja vapaa-ajan viihde. Yrityksille sosiaalinen media tarjoaa alustan tavoittaa potentiaaliset työnhakijat kohdennetusti ja yrityksen brändin ilmeen mukaisesti.

Social Job Ad on Monsterin oma työpaikkojen somemarkkinointiin kehitetty tuote. Tuote on luotu yhteistyössä suurien somealustojen kanssa.

Social Job Ads

Automatisoitu ja kohdennettu mainonta tavoittaa potentiaaliset hakijat Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Työpaikkailmoituksen mainos kohdennetaan käyttäjien kiinnostusten kohteiden, koulutuksen, sijainnin ja työnantajan perusteella. Data, jota somepalvelut keräävät käyttäjistään, varmistaa, että mainoksia näytetään oikeille ihmisille.

Mainosta näytetään yhtäjaksoisesti korkeintaan 30 päivää siihen asti, kunnes se kerää yhteensä 50 työpaikkailmoituksen lukijaa.

Hyödyt

 

Somemainonta

 

MONSTER SOCIAL JOB ADS 100 €/kpl

Julkaisualustana joko Twitter yksinään tai Twitter + Facebook + Instagram -yhdistelmä.

 

Rekrytointikampanjat Facebookissa

Facebook on edelleen kaikkein suosituin sosiaalisen median kanava Suomessa. Sen markkinointimahdollisuudet ovat laajat ja kohdennusvaihtoehdot varmistavat oikean yleisön. Monsterissa voit markkinoida työpaikkoja tai yrityssivua myös arvokkaammalla somemarkkinoinnin paketilla, jossa räätälöimme mainoksen luovan sisällön ja kohderyhmän yrityksenne toiveen mukaan.

Lisätiedot: yritys@monster.fi

 

Twitter Cardsin avulla yrityksesi näköistä mainontaa Twitterissä

Twitter Cards herättää huomion uutisvirrassa paremmin kuin tavallinen twiitti. Sen visuaalisuus ja suurempi koko kiinnittää huomion. Twitter Cardsin avulla saat julkaistua työpaikka-ilmoitukset omalle tilillesi ja markkinoitua laajalle yleisölle. Monsterin Twitter Cards -sometuote näkyy myös muille kuin oman yrityksesi Twitter-seuraajille, jonka takia se tavoittaa potentiaalisia passiivisia hakijoita. Twitter Cards luo työpaikkailmoituksesta yrityksenne ilmeen mukaisen mainoksen.

Twitter cardsin edut:

Lisätiedot: yritys@monster.fi