Monster Klubi -tapahtumakonsepti tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tuoda oma äänensä kuuluviin laajalle yleisölle. Monster Klubi -työnhakutilaisuuksia on järjestetty jo vuodesta 2014. Tapahtumien teemoina ovat työelämän ajankohtaiset asiat, puhuttelevat ilmiöt sekä työnhakuun liittyvät aiheet.

Monster Klubi -tilaisuudet ovat keränneet poikkeuksetta täyden 100 hengen salin. Tapahtumien digijakelun avulla saavutamme tuhansien ihmisten huomion. Osa tapahtumista talitoidaan videoille ja jaellaan verkosta. Jokaisesta tapahtumasta tuotamme myös artikkelisisältöjä työnhakijoille suunnatulle monsterklubi.fi-sivulle. Työnantajayritykset saavat sisällöissä laadukasta näkyvyyttä ja pääsevät tuomaan omaa asiantuntijuuttaan esille sekä vahvistamaan yrityksen työnantajamielikuvaa.

 

100 % työnantajista ja työnhakijoista suosittelee Monster Klubi -tapahtumia

”Monster Klubi -tapahtumien osallistujista 62 %:n mielestä työnantajien mukanaolo vaikuttaa positiivisesti yrityksen työnantajamielikuvaan.”

”Tapahtuma toi yrityksellemme näkyvyyttä Monsterin ja Alma Median verkostojen sekä työnhakijoiden kautta.”

Mielikuva kiinnostavasta työnantajasta luodaan teoilla. Olemalla mukana ja keskustelemalla asioista, jotka ovat yrityksellenne tärkeitä, luotte tehokkaasti yrityksenne työnantajamielikuvaa. Monster Klubin avulla se onnistuu kustannustehokkaasti ja omien toiveidenne mukaan.

Kerromme mielellämme lisää Monster Klubista ja konseptin sisällöstä!